Red Raffi!
DVD

Red Raffi! ([2017])/ regie Arend Agthe

Samuel (8) is erg gehecht aan zijn goudhamster Raffi, een cadeau van zijn vader die als arts in Afghanistan werkt. Op een dag wordt Raffi ontvoerd. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Samuel (8) is erg gehecht aan zijn goudhamster Raffi, een cadeau van zijn vader die als arts in Afghanistan werkt en die hij erg mist. Samuael heeft Raffi een aantal bijzondere trucjes geleerd, zoals doelschieten en spoorzoeken. Op een dag wordt de auto van Samuels moeder gestolen met Raffi er nog in. Samuels moeder en oudere zus hebben geen tijd om hem te helpen, dus onderneemt hij zelf een gevaarlijke tocht door de stad op zoek naar een gewetenloze boef. VPRO Cinema (vpro.nl) geeft 3 sterren: '(...) een Duitse kinderfilm die vooral laat zien hoe snel een jongetje kan opgroeien als hij zijn geliefde hamster kwijtraakt in grootstedelijk Hamburg. Aan alle opgroeifilmingrediënten is gedacht, met de stad als het donkere bos en een pestkop als wolf. Pretentieloze kwaliteit, van een man die naam maakte als verhaaltjesschrijver voor Sesamstrasse. ' Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8717344760591

Titel Red Raffi!
Uniforme titel Rettet Raffi!
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Arend Agthe ; Nicolaus von der Recke ; Sophie Lindenberg ; Bettina Kupfer
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just4Kids, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (97 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Nicolaus von der Recke, Sophie Lindenberg, Henriette Heinze. - Nederlands gesproken - Gebaseerd op een boek van Arend Agthe en Bettina Kupfer - Videoversie van de film: Duitsland : Mimi & Crow Film-Produktion, 2015 - Oorspronkelijke titel: Rettet Raffi!
ISBN 8717344760591
PPN 408159146
Thematrefwoord Hamsters
Taal Nederlands