Papieren Pom Poms
Boek

Papieren Pom Poms 20 creatieve projecten om het leven te versieren ([2017])/ Paula Pascual, vertaling [uit het Engels]: Marijne Thomas

Stap-voor-stap instructies voor het maken van feestelijke decoraties van papier, van bloemen tot corsages en slingers, ook geschikt voor beginners. Met vele kleurenfoto's.

Recensie

Van pompoms word je vrolijk. Pompoms zijn veelal ronde bollen die je vroeger alleen van wol rond een kartonnetje maakte. Maar moderner zijn de variaties van zijdevloeipapier hierop, die een aantrekkelijk decoratieve uitstraling hebben en dus goed van pas komen bij feesten en partijen. Voor het maken van zo'n papieren bol heb je niet veel nodig en de techniek zelf is ook zeer eenvoudig. De auteur, een ervaren papierkunstenares, legt alle handelingen duidelijk uit met vele stap-voor-stapfoto's. Ze toont pompoms in allerlei maten en toepassingen, en toont en passant een scala aan andere decoraties die je met zijdevloeipapier kunt maken, maar ook met andere materialen zoals crêpepapier, cupcakevormpjes of zelfs met eigengemaakt honingraatpapier. Het boek staat vol voorbeelden die je prikkelen om aan de slag te gaan: van corsages en guirlandes tot een heus papieren bruidsboeket. Een uitdagend en stimulerend boek voor wie graag met papier werkt.

Specificaties

Nederlands | 9789045320960 | 96 pagina's

Titel Papieren Pom Poms : 20 creatieve projecten om het leven te versieren
Auteur Paula Pascual
Secundaire auteur Marijne Thomas
Type materiaal Boek
Uitgave [Amersfoort] : [BBNC Uitgevers], [2017]
Overige gegevens 96 pagina's - illustraties - 21 × 22 cm
Annotatie Vertaling van: Paper pom-poms. - Carlton Books Ltd, 2016
ISBN 9789045320960
PPN 408461500
Rubriekscode 624.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Pompons ; Knipwerk
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Pompons