Mzzl meiden on tour [Dyslexie editie]
Boek

Mzzl meiden on tour [Dyslexie editie] ([2016])/ Marion van de Coolwijk

De drielingzussen Joan, Hanna en Tanja (16) worden door hun beroemde vader uitgenodigd voor een optreden van zijn band in Rome. Vanaf ca. 12 jaar. In lettertype Dyslexie.

Recensie

In dit derde deel over de zestienjarige drieling Hanna, Joan en Tanja worden de mazzelmeiden door hun beroemde vader uitgenodigd voor een optreden van zijn band in Rome. In die wereldstad worden zij voor een aantal raadsels geplaatst (zoals afpersing) die ze, na het nodige speurwerk en een aantal toevalligheden, weten op te lossen. In rap tempo volgt het ene voorval op het andere waarbij ook amoureuze belevenissen een belangrijke rol spelen. Hoewel niet erg waarschijnlijk, is dit een wensvervullend niemendalletje dat met name door meisjes met graagte gelezen zal worden. Het verhaal speelt duidelijk in deze tijd met het mobieltje en de mp3-speler. Eenvoudig, vlot taalgebruik dat uit korte zinnen bestaat met veel dialoog en soms wat Engelse woorden. Op het blauwe omslag symboliseren drie hoofddeksels de verschillen in achtergrond en modestijl van de zusjes. Boven ieder hoofdstuk een herhaling van de drie hoofddeksels die het omslag opluisteren. Ontspanningslectuur vanaf ca. 12 jaar. Kan eventueel afzonderlijk gelezen worden. Gedrukt in lettertype Dyslexie.

Specificaties

Nederlands | 9789463241465 | 191 pagina's

Titel Mzzl meiden on tour [Dyslexie editie]
Uniforme titel Mzzlmeiden on tour
Auteur Marion van de Coolwijk
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2016]
Overige gegevens 191 pagina's - 24 cm
Annotatie Rugtitel: MZZL meiden on tour - Oorspronkelijke uitgave: Baarn : De Fontein, (c)2006. - (Mzzl meiden ; 3) - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463241465
PPN 407959270
Thematrefwoord Meerlingen ; Verliefdheid ; Muziek
Taal Nederlands