Middeleeuwse vesting
Boek

Middeleeuwse vesting constructies in detail (augustus 2016)/ geschreven door Craig Jelley, illustraties door Joe Bolder en Ryan Marsh ; Nederlandse vertaling [uit het Engels] door Mariella Manfré

Hoe maak je in het computerspel Minecraft een onneembare middeleeuwse vesting? Met stapsgewijze uitleg en kleurenillustraties uit het spel. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Recensie

Minecraft is een populair computerspel met een creatieve, architectonische bouwomgeving en een uitdagende bouwomgeving met vijanden. Dit boek legt in detail uit hoe je een onneembare middeleeuwse vesting kunt bouwen. Voorzien van valluiken en een stadje met herberg. Stap voor stap wordt elk onderdeel van het kasteel en de omgeving getoond in instructieve kleurenillustraties in verschillende lagen. Op deze wijze ziet de bouwer precies wat hij moet doen. Er worden ook alternatieven getoond om het helemaal eigen te maken. Bevat ook veel informatie over de middeleeuwen en plattegronden. Achterin zie je het eindresultaat op een uitklappagina. Dit is een officiële gids onder auspiciën van Mojang die Minecraft als merk heeft geregistreerd. Inmiddels zijn er al allerlei titels over Minecraft verschenen. De uitgever Meis en Maas geeft veel boeken uit op het gebied van Minecraft, zoals het 'Minecraft jaarboek 2017'*. Deze uitgave is geschikt voor gevorderde Minecrafters van ca. 10 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030502722 | 79 pagina's

Titel Middeleeuwse vesting : constructies in detail
Auteur Craig Jelley
Secundaire auteur Joe Bolder ; Ryan Marsh ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Meis & Maas, augustus 2016
Overige gegevens 79 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Mojang - Met literatuuropgave - Vertaling van: Medieval fortress. - London : Egmont UK limited, 2016. - (Minecraft exploded builds)
ISBN 9789030502722
PPN 407411623
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen

Relaties/Serie

Minecraft
Boek

Minecraft (2014-...)

vol.
Uitgeleend