Barbapapa. Seizoen 2
DVD

Barbapapa. Seizoen 2 (2017)

Avonturen van Barbapapa, Barbamama en hun zeven kinderen, waaronder Barbabenno, Barbabella en Barbabob. Ze kunnen elk probleem oplossen door van vorm te veranderen. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

48 afleveringen van de Frans-Nederlandse tekenfilmserie, gebaseerd op de prentenboeken van Annette Tison en Talus Taylor. De grote roze Barbapapa is geboren als een bloem in de tuin van de kinderen Michiel en Annabel. Eerst is hij eenzaam, maar dankzij de kinderen heeft hij gezelschap gekregen van Barbamama. Samen krijgen ze zeven kinderen: Barbaborre, Barbabella, Barbabob, enz. De negen Barba's beleven eenvoudige avonturen en om een oplossing te vinden nemen ze vaak een andere vorm aan ('huup-huup, Barbatruuk!'). De serie wordt uitgezonden vanaf 1974, de oudste afleveringen zijn in een andere stijl getekend dan de latere. Voor deze heruitgave is de serie digitaal gerestaureerd. Met de stemmen van o.a. Leen Jongewaard, Wieteke van Dort en Aart Staartjes. Vrolijk, soms licht educatief vermaak voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8719372003916

Titel Barbapapa. Seizoen 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Annette Tison ; Talus Taylor
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch Filmworks, 2017
Overige gegevens 2 dvd-video's (260 min) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlands gesproken. - Omslag vermeldt: Volledig digitaal gerestaureerd - Gebaseerd op de Barbapapa-boeken van Annette Tison en Talus Taylor - Videoversie van de animatieserie: Nederland, 1977
ISBN 8719372003916
PPN 408172258
Thematrefwoord Fantasiewezens
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Barbapapa
DVD

Barbapapa (2016-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend