Pokémon Go voor dummies
Boek

Pokémon Go voor dummies (2016)/ Riccardo Meggiato, vertaling [uit het Engels]: Nynke Goïnga voor Fontline ; redactie: Marc Regenboog, Fontline

Lees meer over het spel Pokémon Go voor de mobiele telefoon. Met tips en schermafbeeldingen in kleur. Vanaf ca. 13 jaar.

Recensie

De auteur laat in dit nieuwe deel van de '...voor dummies'-serie op bondige wijze alle facetten zien van de nieuwste rage op het gebied van outdoor gaming. Pokémon Go is een spel voor de smartphone dat door ruim 20 miljoen mensen wereldwijd wordt gespeeld en waarbij de speler op straat allerlei vreemde wezentjes moet vangen. Aan de hand van uitgebreide theorieën, uitleg van de interface van het spel en het geven van waardevolle tips en tricks, wordt de lezer een expert in het spel. Hoe ontstond Pokémon Go? Welke trucs kun je gebruiken om je Pokemons eenvoudiger te vangen? En welke soorten bonussen zijn er te verdienen? Deze en vele andere wetenswaardigheden vind je terug in dit handzame kleurrijk geïllustreerde boekje. De grote hoeveelheid tekst is behapbaar door tussenkopjes, kaders en ook opsommingstekens. Hoewel de lezer in de jij-vorm wordt toegesproken is het taalgebruik soms niet eenvoudig. Voor de lay-out is een gele steunkleur gebruikt. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789045353463 | 103 pagina's

Titel Pokémon Go voor dummies
Auteur Riccardo Meggiato
Secundaire auteur Nynke Goïnga ; Marc Regenboog
Type materiaal Boek
Uitgave Amersfoort : BBNC uitgevers, 2016
Overige gegevens 103 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Pokémon Go for dummies. - Milaan, Italië : Ulrico Hoepli Editore S.p.A., 2016
ISBN 9789045353463
PPN 408313978
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Pokémon Go (computerprogramma)
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Pokemon Go