Storks
DVD

Storks ([2016])/ written and directed by Nicholas Stolle, directed by Doug Sweetland

Weesmeisje Tulip en ooievaar Junior maken een avontuurlijke reis om een baby te bezorgen bij haar ouders en broertje. Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

Amerikaanse animatiefilm van Nicholas Stoller en Doug Sweetland. In het verleden werden baby's gemaakt in een fabriek op Ooievaarsberg en bezorgd door de ooievaars. Nu brengen de ooievaars alleen pakjes rond, dat is makkelijker en winstgevender. De 18-jarige Tulip is de enige mens tussen de ooievaars, ze is achtergebleven omdat haar adres is zoekgeraakt. Wanneer een jongetje per brief om een broertje of zusje vraagt, stelt Tulip per ongeluk de babymachine in werking. Samen met ooievaar Junior moet ze het schattige meisje gaan bezorgen bij de hardwerkende ouders, een avontuurlijke reis vol hindernissen. De recensenten zijn kritisch en geven maar 2 of 3 sterren. Coen van Zwol (NRC 27-9-'16) vindt 'Storks' prachtig, maar ook klef en middelmatig. VPRO Cinema (vpro.nl) schrijft: '(...) Storks heeft een origineel uitgangspunt, maar ook een vermoeiende, hyperactief-absurdistische stijl (in de lijn van recente, betere genregenoten als Cloudy with a Chance of Meatballs en The Lego Movie). Niettemin zijn er aardige grappen en de doelgroep zal zich niet vervelen. (...)' Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Meerdere talen | 5051888227329

Titel Storks
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Nicholas Stoller ; Doug Sweetland ; Andy Samberg
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (83 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Andy Samberg, Katie Crown, Kelsey Grammer. - 5 talen gesproken waaronder Nederlands, 4 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : RatPac Entertainment, (c)2016 - Bevat ook: The master: a LEGO® NinjagoTM short ; Storks "Kiss the sky" music video
ISBN 5051888227329
PPN 408455780
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Baby's
Taal Meerdere talen