Colony. Seizoen 1
DVD

Colony. Seizoen 1 ([2017])/ Ryan Condal

Na een buitenaardse invasie is Los Angeles bezet door aliens. Voormalig FBI-agent Will Bowman werkt samen met de nieuwe autoriteiten, maar hij weet niet dat zijn eigen vrouw aangesloten is bij het verzet.

Recensie

Amerikaanse sciencefictionserie met Josh Holloway (Lost) en Sarah Wayne Callies (Into the storm). In de nabije toekomst is de aarde bezet door buitenaardse machthebbers, die grotendeels onzichtbaar zijn en zich laten vertegenwoordigen door mensen, de 'Redhats' (militaire politie) en de 'Proxies' of 'Collaborators'. Het verhaal speelt in Los Angeles dat door een muur verdeeld is in een bevoorrechte zone en een afgesloten zone voor de gewone mensen. Will Bowman is voormalig FBI-agent en werkt nu als vrachtwagenchauffeur. Samen met zijn vrouw Katie stelt hij alles in het werk om hun zoon te vinden, die sinds de invasie van de aliens spoorloos is. Onder dwang sluit Will zich aan bij de Collaborators, niet wetend dat zijn vrouw in het verzet zit. De ontvangst door de Amerikaanse recensenten is kritisch. Maureen Ryan (variety.com) vindt de eerste afleveringen oppervlakkig met een niet-kloppend verhaal, maar wel met sterke acteurs en potentieel voor een sterker vervolg.

Specificaties

Engels | 5053083105150

Titel Colony. Seizoen 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Juan José Campanella ; Josh Holloway ; Sarah Wayne Callies
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2017]
Overige gegevens 3 dvd-video's (ongeveer 7 uur) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Isabella Crovetti-Cramp. - Regisseurs onder andere: Juan José Campanella. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Carlton Cuse Productions, 2016
ISBN 5053083105150
PPN 408469439
Genre science-fiction
Taal Engels