Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Christels paasboek
Boek

Christels paasboek hazen, eitjes, kuikens en kippen haken ([2017])/ Christel Krukkert, redactie: Mariëlle van der Groen ; fotografie: Gerhard Witteveen Fotografie; illustraties: Christel Krukkert

Beschrijvingen voor negen haakstukken (met variaties) als decoraties voor een paastafel en knuffeldieren, meest geschikt voor gevorderden.

Aanwezigheid

Recensie

Fleurig uitgevoerd haakboek met werkstukken met als thema Pasen. De haakstukken die beschreven zijn: paaseieren, paashaas met eierdopje, paaskransen, kuikens, kip met mandje, lammetje en paashazen compleet met broek en jurk. De meesten zijn als decoratie voor de paastafel bedoeld, sommigen zijn ook geschikt als knuffel voor kinderen. De gebruikte haaktechnieken worden vooraf uitgelegd. De beschrijvingen per werkstuk zijn duidelijk. Andere opties dan de in de beschrijving gebruikte garens dient men zelf uit te testen. Afmetingen van proeflapjes worden niet gegeven, wel de hoogte van het werkstuk. De auteur heeft al meerdere boeken over (dieren)figuren haken op haar naam. Wat ervaring met haken is aanbevolen. Met kleurenfoto's.

Specificaties

Nederlands | 9789462501577 | 63 pagina's

Titel Christels paasboek : hazen, eitjes, kuikens en kippen haken
Auteur Christel Krukkert
Secundaire auteur Mariëlle van der Groen
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Forte Creatief, [2017]
Overige gegevens 63 pagina's - illustraties - 21 cm
ISBN 9789462501577
PPN 407724419
Rubriekscode 625.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Paasversieringen; Haakpatronen
PIM Rubriek Feesten
PIM Trefwoord Paasversieringen