De bruiloft
Boek

De bruiloft het huwelijk van Jane en Wilson loopt langzaam stuk. Kunnen ze de liefde en elkaar weer terugvinden? ([2017])/ Nicholas Sparks, vertaling [uit het Engels]: Annemarie Verbeek

Wanneer een bijna dertig jaar getrouwde, stille man vermoedt dat zijn vrouw, op wie hij nog steeds dol is, niet meer van hem houdt, doet hij zijn uiterste best haar terug te winnen.

Aanwezigheid

Recensie

In deze liefdesroman vergeet de 56-jarige jurist Wilson zijn 29ste huwelijksdag. Zijn vrouw Jane is diep teleurgesteld en dat is reden voor Wilson om zijn huwelijk grondig te overdenken. Het lijkt alsof de echtelieden uit elkaar gegroeid zijn, maar Wilson probeert via een list zijn vrouw weer voor zich te winnen en nieuw elan in hun huwelijk te brengen. Hij organiseert in het geheim op hun dertigste huwelijksdag een bruiloft met zijn eigen vrouw, compleet met ringen, priester en een receptie. Een lief en romantisch verhaal, met lichte pen geschreven in de ik-vorm, vanuit het perspectief van Wilson, in een directe, toegankelijke en intieme stijl. Liefhebbers van stevig proza zullen niet aan hun trekken komen, daarvoor is de roman te braaf en wellicht te zoet. Toch zullen veel lezers zich in het verhaal herkennen. Voor een groot publiek.

Specificaties

Nederlands | 9789022570913 | 272 pagina's

Titel De bruiloft : het huwelijk van Jane en Wilson loopt langzaam stuk. Kunnen ze de liefde en elkaar weer terugvinden?
Auteur Nicholas Sparks
Secundaire auteur Annemarie Verbeek
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, [2017]
Overige gegevens 272 pagina's - 22 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Vianen : The House of Books, (c)2005 - Vertaling van: The wedding. - New York : Warner Books, 2003
ISBN 9789022570913
PPN 408125179
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Huwelijksproblematiek
Taal Nederlands