Elsa's geheime plan
Boek

Elsa's geheime plan ([2016])

Koningin Elsa wil een varrassingsfeest organiseren voor Anna's verjaardag. Maar het blijkt lastig om het een verrassing te houden! Met kleurrijke computeranimaties uit de film. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit prentenboek is geschreven rondom de personages uit de Disney-film Frozen en lijkt sterk op het verhaal 'Frozen fever'. Koningin Elsa wil voor haar zusje Anna een verjaardagsfeestje organiseren. Elsa wil haar zusje eens goed verwennen en daarom bedenkt ze een verrassingsfeest. Terwijl Elsa druk bezig is met de voorbereidingen, voelt Anna zich erg eenzaam. Het lijkt erop dat iedereen haar negeert. Simpele, voorspelbare verhaallijn die eindigt op de avond voor Anna's verjaardag, waardoor er sprake is van een abrupt einde. Geschreven in de verleden tijd met afwisselend gebruik van spreek- en verteltaal. De tekst staat naast of in de grote gekleurde computeranimaties die sterk lijken op die van de film. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044747454 | 31 pagina's

Titel Elsa's geheime plan
Instelling /Disney Enterprises ; /Walt Disney Company
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2016]
Overige gegevens 31 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Presentatie boven titel: Disney. - Colofon vermeldt: (c)Disney Enterprises, Inc. - Vertaald uit het Engels - Oorspronkelijke Engelse uitgave: Disney Enterprises, Inc., (c)2016
ISBN 9789044747454
PPN 407889175
Genre sprookjes
Thematrefwoord Sprookjesprinsessen ; Verjaardagen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Disney Frozen fever
Boek

Disney Frozen fever (2016-...)

vol.
Uitgeleend