Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Superheld op sokken
Boek

Superheld op sokken ([2017])/ Rachel Renée Russell, met Nikki Russell en Erin Russell ; vertaling [uit het Engels]: Mechteld Jansen

Max Kruimel is een superheld. Maar alleen in zijn eigen fantasie. In werkelijkheid is de situatie op zijn nieuwe school heel anders. Pestkop Bruut heeft het voortdurend op Max gemunt. Met veel grappige zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Max Kruimel is een superheld op sokken. Op school wordt hij gepest, maar hij laat zich niet kennen. Ook heeft hij steeds pech. Maar telkens weet hij een draai aan zijn avonturen te geven om zijn verder saaie schoolleven te kunnen vervolgen. Motto van de auteur is 'word de held die je altijd al hebt bewonderd'. Met dat voor ogen schreef zijde serie 'Dagboek van een muts'. In dezelfde stijl start zij nu deze nieuwe dagboekserie: blokschrift op lijntjespapier inclusief doorhalingen, stripachtige tekeningen gekoppeld aan eenvoudige teksten, veel dialoog en komische en vrolijke schoolverhaaltjes zonder enige diepgang, maar lekker flauw en melig. Juist vanwege de gemakkelijke humor en de toegankelijke teksten zal ook deze nieuwe serie zijn weg vinden naar de fans van o.a. 'Het leven van een loser'. Vanwege de combinatie van gemakkelijke teksten en veel illustraties is dit boek ook prima geschikt voor kinderen die moeite hebben met lezen. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789026141126 | 319 pagina's

Titel Superheld op sokken
Auteur Rachel Renée Russell
Secundaire auteur Nikki Russell ; Mechteld Jansen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2017]
Overige gegevens 319 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Locker hero. - New York : Alladin, 2016. - (The misadventures of Max Crumbly)
ISBN 9789026141126
PPN 409019607
Genre schoolverhaal - humoristische roman
Thematrefwoord Schoolleven ; Pesten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De avonturen van Max Kruimel
Boek

De avonturen van Max Kruimel (2017-...)

vol. dl. 1
Uitgeleend
Rachel Renée Russell