Minihacks voor minecrafters
Boek

Minihacks voor minecrafters Mastering 1.9 ([2017])/ Megan Miller, vertaling [uit het Engels]: Ann Van Dyck

Uitleg en tips over het werken met de Combat Update in het computerspel Minecraft. Stapsgewijze uitleg met kleurenillustraties uit het spel. Bedoeld voor de pc-versie 1.9. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Minecraft is een computerspel uit 2011. Bij dit spel kan men in een uitgestrekt gebied kubusvormige objecten plaatsen op een rooster. Het spel bouwt automatisch een omgeving, met grondstoffen, tegenstanders, dieren, tunnelsystemen, bergformaties en meren. De speler heeft een eigen avatar, waarmee hij de omgeving actief kan aanpassen. Het spel is de afgelopen jaren steeds vernieuwd. In dit handzame boekje zijn de veranderingen te vinden die het spel heeft ondergaan sinds de Combat update. De nieuwe elementen in Minecraft versie 1.9 voor pc worden uitgelegd. Maar ook aanpassingen en verbeteringen komen aan bod en maken van de speler weer een Combat Update-expert. In deze versie van het spel zijn nieuwe dingen te ontdekken als giftige pijlen, het maken van een onverslijtbaar zwaard, nieuwe manieren van vechten. Verder wordt verteld over iglo's en hun geheime schatten. In korte duidelijke teksten, ondersteund met afbeeldingen uit het spel, worden in twaalf hoofdstukken alle veranderingen behandeld. Deze uitgave is in iets kleiner formaat dan de vorige uitgaven zoals 'Hacks voor minecrafters: Redstone'* (2016). Voor de gevorderde Minecraftspeler vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002263057 | 104 pagina's

Titel Minihacks voor minecrafters : Mastering 1.9
Uniforme titel Mini hacks voor minecrafters Minihacks voor minecrafters: Mastering 1.9
Auteur Megan Miller
Secundaire auteur Ann Van Dyck
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : SU Books, [2017]
Overige gegevens 104 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: de niet-officiële gids met tips and tricks die je nergens anders vindt! - Vertaling van: Mine hacks for minecrafters: Mastering 1.9. - Beverly, MA : Hollan Publishing Inc., (c)2016
ISBN 9789002263057
PPN 409019895
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen