De strijd van de skeletten
Boek

De strijd van de skeletten ([2017])/ Winter Morgan, vertaling [uit het Engels]: Ann Van Dyck

De vrienden Steve, Thomas, Kyra, Max, Lucy, Adam en Henry gaan hun vriendin Georgia helpen, als haar dorp wordt aangevallen door skeletten. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De vrienden Steve, Thomas, Kyra, Max, Lucy, Adam en Henry, die we kennen uit de vier vorige boeken uit deze Minecraft- serie*, gaan hun vriendin Georgia helpen als haar dorp wordt aangevallen door skeletten. Een verhaal, gebaseerd op de Minecraft-wereld en avonturen. Het is fantasierijk maar alleen goed te volgen door liefhebbers van het spel, onder andere door het gebruik van specifieke Minecraft-woorden en de onwaarschijnlijke gebeurtenissen uit de gamewereld. Het verhaal is in korte hoofdstukken verdeeld, in een zeer ruime bladspiegel gedrukt en bevat veel dialogen, die vooral op actie zijn gericht. De tekst is rechts niet uitgelijnd, de regelafstand is ruim en de zinnen zijn kort. Het lettertype is klein. Bevat veel ongebruikelijke woorden als creeper, regenbooggriefer, spinberijders, endermannen en mobs. Het bevat geen illustraties. Op het omslag staat een afbeelding uit het spel met de herkenbare digitale vormgeving in blokjes. Voor liefhebbers van de Minecraft-games een spannend verhaal. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002263040 | 101 pagina's

Titel De strijd van de skeletten
Auteur Winter Morgan
Secundaire auteur Ann Van Dyck
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : SU Books ; WPG Uitgevers Belgie NV, [2017]
Overige gegevens 101 pagina's - 22 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: een niet-officiële roman voor gamers - Vertaling van: The skeletons strike back. An unofficial Minecrafter's Gamer's adventure. Book five. - New York : Skyhorse Publishing, (c)2015
ISBN 9789002263040
PPN 409211338
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Minecraft (computerprogramma) ; Zombies
Taal Nederlands