Vormverlies [Dyslexie editie]
Boek

Vormverlies [Dyslexie editie] ([2016])/ Gerard van Gemert, met illustraties van Mark Janssen

Stijn en Storm zijn doorgedrongen tot Jong Kick '69. Helaas lukt het Stijn niet om in vorm te komen. Als zijn lerares wiskunde hem wil helpen, raakt Stijn verzeild in een vervelende situatie. Vanaf ca. 9 jaar. In lettertype Dyslexie.

Aanwezigheid

Recensie

De twee voetballende vrienden Stijn en Storm zijn doorgedrongen tot Jong Kick '69. Helaas lukt het Stijn niet om in vorm te komen. Hij is te gespannen. De trainer blijft in hem geloven, maar zelf raakt hij terneergeslagen. Als zijn docente wiskunde, die hij al is tegengekomen als supporter tijdens een van de wedstrijden, zegt dat zij Stijn met gesprekken kan helpen, gaat hij erop in, maar daardoor raakt hij verzeild in een onverwacht vervelende situatie. Voetbal dient in dit boek voornamelijk als decor, hoewel er af en toe ook beschrijvingen zijn van het verloop van een wedstrijd. Het gaat vooral om een spannend verhaal, waarbij de hoofdpersoon een probleem moet zien op te lossen. Stijn en Storm lijken op de jongens van 'De Kameleon'. Ook zij weten hun avonturen tot een goed einde te brengen. Karakters worden niet uitgediept, het avontuur staat centraal. Intussen is er al een hele reeks over Stijn en Storm ontstaan ('De voetbalgoden'). De verhalen zijn lekker ongecompliceerd en ook dit boek zal met gejuich worden ontvangen. Vanaf ca. 9 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.

Specificaties

Nederlands | 9789463241502 | 169 pagina's

Titel Vormverlies [Dyslexie editie]
Auteur Gerard van Gemert
Secundaire auteur Mark Janssen
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2016]
Overige gegevens 169 pagina's - zwart-wit illustraties - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Clavis, (c)2015. - (De voetbalgoden ; 14) - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463241502
PPN 408202335
Genre sport
Thematrefwoord Voetbal ; Zelfvertrouwen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De voetbalgoden
Boek

De voetbalgoden (2015-...)

vol. 14
Uitgeleend
Gerard van Gemert