De supersonische onderzeeër
Boek

De supersonische onderzeeër ([2016])/ geschreven door Angie Lake, geïllustreerd door Shanith MM ; vertaling [uit het Engels]: Hanne Vandenbroeck ; algemene redactie en bewerking: Catalina Steenkoop

Kasper en Lucas gaan met de scouts op kamp. Ze doen mee aan een wedstrijd om het snelste de vijver over te steken. Zal hij deze keer met zijn supersonische onderzeeer winnen van betweter Alexander? Met veel zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tweede boek over Kasper Klungel die uitvinder wil worden van coole gadgets. Deze keer gaat hij met vriend Lukas bij de SCOUTS. Door hem uitgelegd als Spionage Club van Ondergedoken Ultra-geTalenteerde Spionnen, maar in werkelijkheid een club padvinders met een sullige leider. Samen gaan ze op kamp naar de Ardennen, waar ze verregenen. Vervolgens doen ze mee aan een wedstrijd om het snelste de vijver over te steken. Zal hij het deze keer met zijn supersonische onderzeeër winnen van betweter Alexander? Humoristisch en absurd verhaal met een graphic novelachtige opmaak met veel zwart-witillustraties en diverse quasihandgeschreven lettertypen. Het verhaal, dat niet erg veel inhoud heeft, is ook te volgen zonder het eerste deel te kennen. Op het omslag Kasper en Lukas met voorwerpen die een rol in het verhaal spelen. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059242593 | 295 pagina's

Titel De supersonische onderzeeër
Auteur Angie Lake
Secundaire auteur Shanith MM" ; Hanne Vandenbroeck ; Catalina Steenkoop
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Bakermat, [2016]
Overige gegevens 295 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling van: The super-sonic submarine . - Leicester : Sweet Cherry Publishing, 2016. - (Danny Dingle's fantastic finds)
ISBN 9789059242593
PPN 407896295
Thematrefwoord Uitvindingen ; Scouting
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kasper Klungels fantastische ontdekkingen
Boek

Kasper Klungels fantastische ontdekkingen (2016-...)

vol. b. 2
Uitgeleend
Angie Lake