Extant. 2: The second season
DVD

Extant. 2: The second season ([2017])

Na haar terugkeer van haar solomissie heeft de astronaute Molly een buitenaards wezen gebaard dat later een bedreiging blijkt te zijn voor de mensheid.

Recensie

Tweede en laatste seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie door o.a. uitvoerend producent Steven Spielberg met Halle Berry in de hoofdrol. Astronaut Molly Woods keert terug van een solomissie van 13 maanden in de ruimte. Op mysterieuze wijze is ze in die tijd zwanger geraakt en heeft geen idee hoe ze dit moet uitleggen aan haar man. Molly en haar man John konden namelijk geen kinderen krijgen, waarna John als ambitieuze uitvinder een 'humanoïde' robot-zoon heeft ontworpen. Ondanks haar emoties en John's wetenschappelijke benadering van het leven, probeert Molly haar gezin bij elkaar te houden. 13 afleveringen.

Specificaties

Engels | 5053083071790

Titel Extant. 2: The second season
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Dan Lerner ; Halle Berry ; Pierce Gagnon ; Grace Gummer
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2017]
Overige gegevens 4 dvd-video's (ongeveer 8.5 uur) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Halle Berry, Pierce Gagnon, Grace Gummer, Henderson Wade. - Regisseurs onder anderen: Dan Lerner. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in Frans en Duits, ondertiteld in 9 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : CBS Television Studios, 2015
ISBN 5053083071790
PPN 408496584
Genre science-fiction
Taal Engels