Hart Beat
DVD

Hart Beat ([2017])/ regie Hans Somers

Zoe houdt helemaal niet van de muziek van superster Mik. Wanneer ze door zijn tourbus wordt aangereden, ontstaat er toch een band tussen hen. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Muzikale jeugdfilm van televisieregisseur Hans Somers (Aaf; Bluf) met in de hoofdrollen musicalster Vajèn van den Bosch en Rein van Duivenboden, zanger van de in 2016 opgeheven boyband Mainstreet. Zoë is een wat verlegen scholiere, die singer-songwriter wil worden, maar ze heeft sinds het vertrek van haar vader haar gitaar niet meer aangeraakt. Wanneer Zoë wordt aangereden door de tourbus van superster Mik, 'de Nederlandse Justin Bieber', zoekt ze contact met hem om een vergoeding te vragen voor haar kapotte fiets. Ze houdt niet van zijn 'nepmuziek', maar toch ontstaat er een band wanneer ze samen aan een van haar liedjes werken. Niet iedereen om hen heen is daar blij mee. De recensenten geven 3 sterren. Pauline Kleijer (NRC 13-10-'16): '(...) Van verrassingen moet Hart Beat het niet hebben en de muziek is inderdaad behoorlijk slecht (ook wanneer Zoë zelf aan het componeren slaat), maar toch heeft deze in Rotterdam opgenomen niets-aan-de-handfilm voor jonge tieners zo zijn charmes - waaronder prettig acteerwerk en een sympathiek, nuchter scenario.' Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8713045247959

Titel Hart Beat
Uniforme titel Hartbeat
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Hans Somers ; Vajèn van den Bosch ; Rein van Duivenboden
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Entertainment One, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Vajèn van den Bosch, Rein van Duivenboden, Jelka van Houten, Martijn Fischer. - Nederlands gesproken, Engels ondertiteld - Videoversie van de film: Nederland : Kaap Holland Film, 2016
ISBN 8713045247959
PPN 408498560
Thematrefwoord Verliefdheid ; Popmuziek
Taal Nederlands