Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Lopen door Limburgs heuvelland
Boek

Lopen door Limburgs heuvelland ([2017])/ Rob Wolfs en Rutger Burgers, cartografie: Kadaster Geo-Informatie ; fotografie: Rob Wolfs, Rutger Burgers, Helen Gräper, Theo Heijmans, Bart van der Mark, Maarten Metz en Lourens Vellinga

Gids met beschrijving van achttien rondwandelingen in Zuid-Limburg over grotendeels onverharde wandelpaden, met informatie over natuurlijke en culturele bezienswaardigheden.

Aanwezigheid

Recensie

In deze gids beschrijven wandelroutebedenkers en fervente wandelaars Rob Wolfs en Rutger Burgers achttien rondwandelroutes in Zuid-Limburg, variërend in lengte van 11 tot 18 kilometer. Liefst 85 procent van de routes leidt over zandpaden. Na een korte introductie volgt per route een uitgebreide routebeschrijving, vergezeld van een duidelijke topografische kaart en interessante kaderteksten over natuurlijke en culturele bezienswaardigheden. Aan elke beschrijving gaat een praktisch kader vooraf dat informatie verschaft over de bereikbaarheid van het startpunt per auto en per openbaar vervoer, eet- en drinkgelegenheden en de 'zandpadgarantie'. De gids is praktisch vormgegeven en kleurrijk geïllustreerd met sfeervolle foto's. Een register ontbreekt. De routebeschrijvingen, kaarten en GPS-tracks van de beschreven (en meer) routes zijn (tevens) te vinden op www.wandelzoekpagina.nl/trage-tochten. In 2016 ontving uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de Gouden Wandelschoen voor de gegarandeerde hoge kwaliteit van alle reeds uitgegeven wandelgidsen. Deze nieuwe gids is daarop een waardevolle aanvulling. Kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789078641568 | 127 pagina's

Titel Lopen door Limburgs heuvelland
Auteur Rob Wolfs
Secundaire auteur Rutger Burgers
Type materiaal Boek
Uitgave [Velp] : Gegarandeerd Onregelmatig, [2017]
Overige gegevens 127 pagina's - foto's, kaarten - 21 cm
ISBN 9789078641568
PPN 408172894
Rubriekscode Limburg 986.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Wandeltochten; Zuid-Limburg
PIM Rubriek Nederland
PIM Trefwoord Zuid-Limburg, Wandeltochten