Barbie
DVD

Barbie video game hero ([2017])/ directed by Conrad Helten, Zeke Norton

Barbie komt terecht in haar favoriete videospel. Samen met het wolkje Cutie en prinses Bella moet ze verhinderen dat een emoji het spel overneemt. Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

3D-animatie-avontuur uit 2017 waarin Barbie zelf de hoofdpersoon is. Terwijl ze hard werkt om een fout te herstellen in haar zelfgemaakte videospel, wordt ze het spel binnengetrokken. Barbie verandert in een personage op rolschaatsen en sluit vriendschap met het wolkje Cutie en met prinses Bella, ook op rolschaatsen. De drie ontdekken dat een ondeugende emoji het spel over wil nemen. Samen gaan ze van level naar level en proberen met de handigheid en creativiteit van Barbie het spel te redden. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Meerdere talen | 5053083111496

Titel Barbie : video game hero
Uniforme titel Video game hero
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Conrad Helten ; Zeke Norton ; Roos van der Waerden ; Canick Hermans
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 69 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlandstalige stemacteurs onder anderen: Roos van der Waerden, Canick Hermans, Levi van Kempen, Elaine Hakkaart. - 7 talen gesproken waaronder Nederlands, ondertiteld in Engels en Frans - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Mattel Creations, (c)2017 - Bevat ook onder andere: Muziekclip: "Change the game" ; BarbieTM Dreamtopia: "Theme song" ; BarbieTM Dreamtopia: "Zoethuizen"
ISBN 5053083111496
PPN 408698241
Thematrefwoord Computerspelen
Taal Meerdere talen