Scooby-Doo!
DVD

Scooby-Doo! Shaggy's showdown ([2017])/ directed by Matt Peters

Om de ranch te redden proberen Scooby-Doo en zijn vrienden de geest van cowboy Dappere Jack te pakken te krijgen. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Amerikaans lang animatieavontuur uit 2017 met Scooby-Doo, de onhandige, bang aangelegde Deense Dog. Samen met zijn baasje Shaggy en hun vrienden Velma, Fred en Daphne vormen ze het detectivebureau Mystery Inc dat buitengewone mysteries oplost. Wanneer de vijf vrienden een vakantieboerderij bezoeken ontdekken ze dat deze boerderij en het nabijgelegen stadje geteisterd worden door de geest van een cowboy, Dappere Jack. Deze cowboy schiet geen kogels, maar vuurstralen uit zijn wapens. Het wordt nog vreemder als ze ontdekken dat de geest een verre voorvader van Shaggy is. Kunnen de vrienden de geest te pakken krijgen? 'Scooby-Doo' begon in 1969 als tekenfilmserie van Hanna-Barbera en inmiddels zijn er ook diverse live-actionfilms verschenen. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Meerdere talen | 5051888227312

Titel Scooby-Doo! : Shaggy's showdown
Uniforme titel Shaggy's showdown Scooby-Doo! Shaggy's showdown
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Matt Peters ; Frank Welker ; Mindy Cohn
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment Benelux, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (77 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder meer Frank Welker, Mindy Cohn, Grey Delisle Griffin, Matthew Lillard. - 5 talen gesproken waaronder Engels, ondertiteld in 5 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, (c)2017 - Bevat tevens: The new Scooby-Doo movies: "The ghastly ghost town" ; Scooby-Doo, where are you!: "Mine your own business" ; The Richie Rich/Scooby-Doo show: "Scooby ghost west"
ISBN 5051888227312
PPN 408698306
Genre detectiveroman
Taal Meerdere talen