Nu!
Boek

Nu! ([2016])/ door Tracey Corderoy, geïllustreerd door Tim Warnes ; vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar/Vitataal ; redactie en productie: Vitataal, Feerwerd

Neushoorntje Julius heeft geen geduld. Hij wil nooit ergens op wachten, maar alles nu meteen. Als zijn ouders vertellen dat ze binnenkort op vakantie gaan maar nog niet nu, wordt het lastig voor hem. Prentenboek met grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

De kleine Julius heeft geen geduld. Het lukt hem niet iets uit te stellen of ergens op te wachten. Hij wil alles NU meteen. Als hij van zijn vader en moeder te horen krijgt, dat ze over enige tijd op vakantie zullen gaan, wil hij eigenlijk al meteen op reis. Gelukkig hebben zijn ouders allerlei trucjes om hem af te leiden. Dit schattige prentenboek draait om het neushoorntje Julius en zijn ouders. Niets menselijks is hun vreemd. Julius is een peuter met herkenbaar gedrag en zijn ouders weten daar goed op in te spelen. De paginagrote illustraties zijn grappig en de tekst vormt er een prachtig geheel mee. Over Julius en zijn typische peuterpubergedrag verschenen al diverse prentenboeken, onder meer 'Nee!', 'Waarom?' en meest recent 'Meer!'*. Geweldig boek om voor te lezen vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048313051

Titel Nu!
Auteur Tracey Corderoy
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Tim Warnes ; Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecth : Veltman Uitgevers, [2016]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: Now! - London : Little Tiger Press, (c)2016
ISBN 9789048313051
PPN 405459998
Thematrefwoord Gedrag ; Peuters ; Geduld
Taal Nederlands