Acquitted. Seizoen 2
DVD

Acquitted. Seizoen 2 ([2016]), directors Geir Henning Hopland, Cecilie Mosli

Zakenman Aksel Borgen is ervan overtuigd dat William twintig jaar geleden zijn dochter vermoorde en zet alles in het werk om hem in de gevangenis te krijgen.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 van een Noorse kwaliteitsserie, geschreven door Siv Rajendram Eliassen (Those who kill). Aksel Borgen (Nicolai Cleve Broch), een succesvolle zakenman in Indonesië, is teruggekeerd naar zijn vroegere woonplaats in Noorwegen om een noodlijdend energiebedrijf te redden van de ondergang. Twintig jaar geleden werd hij vrijgesproken van de moord op zijn vriendin Karine, maar de bewoners van het dorp verdenken hem nog steeds. Intussen heeft Aksel een bekentenis afgedwongen bij Karine's vader William, waarna deze zelfmoord probeerde te plegen. William overleefde zijn zelfmoordpoging en Aksel wil tot het uiterste gaan om hem voor het gerecht te brengen, maar wordt nu zelf beschuldigd van moord op William. Gebruikers op het IMDb geven een 7,6 van de 10 punten. Acht afleveringen.

Specificaties

Noors | 5407003480801

Titel Acquitted. Seizoen 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Geir Henning Hopland ; Cecilie Mosli ; Nicolai Cleve Broch ; Lena Endre
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2016]
Overige gegevens 2 dvd-video's (8 × 45 min) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Nicolai Cleve Broch, Lena Endre, Synnove Macody Lund, Tobias Santelmann. - Noors gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieminiserie: Noorwegen : Miso Film Norge, 2016
ISBN 5407003480801
PPN 408669187
Genre thriller
Taal Noors

Relaties/Serie

Lumière series
DVD

Lumière series (2011-...)

vol.
Uitgeleend
Acquitted
DVD

Acquitted (2015-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend