Once upon a time. 5: Het complete vijfde seizoen
DVD

Once upon a time. 5: Het complete vijfde seizoen ([2017])/ Edward Kitsis

Een aantal sprookjesfiguren zit door de vloek van Sneeuwwitjes stiefmoeder vast in het dorpje Storybrooke, Maine. De meeste van hen zijn zich niet bewust van hun lot en de vloek kan alleen gebroken worden door Emma Swan, de inmiddels volwassen dochter van Sneeuwwitje. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Seizoen 5 (2015-2016) van de ABC-televisieserie die werd bedacht en geschreven door Edward Kitsis en Adam Horowitz, die eerder al samenwerkten in 'Lost'. In de hoofdrol Jennifer Morrison, bekend als dokter Cameron in de serie 'House'. Het verhaal gaat over een aantal sprookjesfiguren die door de vloek van Sneeuwwitjes stiefmoeder Regina vastzitten in 'onze realiteit' in het fictieve, maar aardse dorpje Storybrooke in de staat Maine. De meeste sprookjesfiguren zijn zich niet bewust van hun lot, maar de vloek kan gebroken worden door Emma Swan, de volwassen dochter van Sneeuwwitje en haar prins. Ze wordt geholpen door haar zoon Henry, die ze als baby afstond voor adoptie en die in het bezit is van een magisch sprookjesboek. Inmiddels is Emma in de macht van duistere krachten. Haar vrienden reizen naar Camelot op zoek naar tovenaar Merlijn om haar te redden. Nieuwe personages zijn onder meer koning Arthur, Guinevere, Jekyll en Hyde. Genomineerd voor veel prijzen, o.a. People's Choice Awards, Kids Choice Awards en Teen Choice Awards. Uitgezonden op Net5. 23 afleveringen.

Specificaties

Engels | 8717418497002

Titel Once upon a time. 5: Het complete vijfde seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ron Underwood ; Ginnifer Goodwin ; Jennifer Morrison
Type materiaal DVD
Uitgave [Hoofddorp] : ABC studios, [2017]
Overige gegevens 6 dvd-video's (23 × 43 minuten) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parilla, Josh Dallas. - Regisseurs onder andere: Ron Underwood. - Engels gesproken, Duits of Frans nagesynchroniseerd, 4 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : ABC Studios, (c)2015-2016
ISBN 8717418497002
PPN 408715308
Genre science-fiction
Thematrefwoord sprookjesfiguren
Taal Engels