Dokter Tinus. 2
Boek

Dokter Tinus. 2 Dokter Tinus gaat toch voor de bijl (april 2017)

De ontluikende romance tussen dokter Tinus en schoolhoofd Lisa wordt verstoord door Lisa's ex die ineens opduikt in Woerkum.

Aanwezigheid

Recensie

Tweede boek* naar de zeer populaire tv-serie 'Dokter Tinus'. Deze romanweergave blijft in alle opzichten dicht bij de tv-versie, maar is prima afzonderlijk te lezen. Liefhebbers van de tv-serie zullen de beelden van het rustige dorpje Woerkum, waar het boek zich afspeelt, en de hoofdrolspelers moeiteloos kunnen oproepen. In dit deel wordt de met horten en stoten ontluikende romance tussen de botte, eigenzinnige dokter Tinus en schoolhoofd Lisa verstoord door Lisa's ex, die ineens opduikt. Politieagent Ken raakt tot over zijn oren verliefd op een nieuwe bewoonster in het dorp. Ook ziet Tinus na zeven jaar zijn ouders weer eens en probeert zijn tante Jannie te voorkomen dat een vriendin in een verzorgingstehuis wordt geplaatst. Met korte hoofdstukken, die makkelijk weglezen. Acteur Thom Hoffman (die in de serie Dokter Tinus vertolkt) schreef een voorwoord als eerbetoon aan de onlangs overleden actrice Kitty Courbois. Zij speelde tante Jannie in de serie. Liefhebbers van romantische komedie geschoeid op Britse leest en fans van de tv-serie zullen aan dit boek een paar aangename uurtjes beleven.

Specificaties

Nederlands | 9789401910101 | 221 pagina's

Titel Dokter Tinus. 2 : Dokter Tinus gaat toch voor de bijl
Secundaire auteur Thom Hoffman
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Utrecht : Uitgeverij Zomer & Keuning, april 2017
Overige gegevens 221 pagina's - portret - 21 cm
Annotatie Voorwoord Thom Hoffman. - Roman naar het tweede seizoen van de succesvolle Engelse tv-comedy Doc Martin, geproduceerd door Buffalo Pictures Ltd., United Kingdom. De namen van de hoofdkarakters en topografische namen zijn overgenomen uit de Nederlandse tv-adaptatie. Deze uitgave kwam tot stand met medewerking van SBS Broadcasting B.V. en Fiction Valley, part of FreemantleMedia - In de titel wordt de i van Tinus weergegeven door een silhouetje
ISBN 9789401910101
PPN 409742473
Genre streek- en boerenroman - dokters-, verpleegsters- en ziekenroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dokter Tinus
Boek

Dokter Tinus (2016-...)

vol.
Uitgeleend