De verborgen kamer
Boek

De verborgen kamer ([2017])/ Preston & Child, vertaling [uit het Engels]: Marjolein van Velzen

Terwijl FBI-agent Pendergast wordt vermist, wordt zijn geliefde Constance ontvoerd waarop de bodyguard van Pendergast een wereldwijde klopjacht begint.

Aanwezigheid

Recensie

FBI-agent Aloysius Pendergast wordt vermist na een strijd op zee. Zijn geliefde Constance wordt ontvoerd door Diogenes, de broer van Pendergast. De bodyguard van Pendergast, Proctor, zet een duivelse achtervolging in over hele continenten in de jacht op Diogenes en Constance. Het verhaal neemt af en toe rare wendingen maar wordt verteld met een vanzelfsprekendheid en bravoure die het geloofwaardig maken. Diogenes is met zijn actie uit op ultieme wraak jegens zijn gehate broer Aloysius. Wat volgt zijn ingenieuze wisselingen van identiteiten en een boeiend spel met de tijd waarin niemand is wat hij/zij lijkt. Verleden en heden lopen door elkaar in een wirwar van gebeurtenissen met een spannende ontknoping als resultaat. Zestiende deel van een thrillerreeks* rond Pendergast.

Specificaties

Nederlands | 9789024575831 | 381 pagina's

Titel De verborgen kamer
Auteur ... Preston
Secundaire auteur ... Child ; Marjolein van Velzen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2017]
Overige gegevens 381 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: The obsidian chamber. - New York : Grand Central Publishing, 2016. - (Special Agent Pendergast Series ; 16)
ISBN 9789024575831
PPN 407939571
Genre thriller
Taal Nederlands