Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Baby's op de boerderij
Boek

Baby's op de boerderij ([2017])/ Camilla de la Bédoyère, vertaling [uit het Engels] en bewerking: Kirsten Verhagen ; eindredactie: Pam Thierry

Welke jonge dieren leven allemaal op de boerderij? Je kent natuurlijk de baby's van de koe, het paard en de kip, maar heb je ook wel eens gehoord van het wolvarken, de alpaca of de Texas Longhorn-koe? Met heel veel kleurenfoto's en eenvoudige informatie. Vanaf ca. 3 t/m 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit boek worden 21 boerderijdieren beschreven. Het richt zich vooral op de babydieren, en het geheel heeft daarom een grote 'schattigheidswaarde'. Naast de normale boerderijdieren zoals het varken, de kip, het paard en de geit, zijn er ook een aantal minder stereotiepe boerderijdieren opgenomen. Zo komen o.a. het wolvarken, de parelhoen, de lama, de alpaca, de Jersey-koe en de Texas Longhorn-koe aan bod. Ieder dier heeft een of twee dubbele pagina's en een klein stukje tekst waarin de functie van het dier op de boerderij wordt uitgelegd. Ook wordt het karakter van het babydier beschreven. Op grote kleurenfoto's worden de dieren alleen, samen met hun moeder en in allerlei posities afgebeeld. Een kleurrijke uitgave die door de vele foto's al voor peuters aantrekkelijk zal zijn; de tekst kun je verkennen met kleuters. Vanaf ca. 3 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463410144 | 64 pagina's

Titel Baby's op de boerderij
Auteur Camilla de La Bédoyère
Secundaire auteur Kirsten Verhagen ; Pam Thierry
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona, [2017]
Overige gegevens 64 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Farm babies. - QEB Publishing, Inc., (c)2016
ISBN 9789463410144
PPN 408335483
Rubriekscode 633
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Jonge dieren; Boerderijen
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Boerderijen