Leuk of meuk?
Boek

Leuk of meuk? (oktober 2016)/ OnneDi, samenstelling en redactie: Daniëlle Hartemink ; eindredactie: Koen Helder ; redactie: Oane Born, Simone Lensink, Marloes Levie ; fotografie: Eelco Hofstra

Hoe ziet het leven van YouTuber Dionne Slagter of OnneDi eruit? Ze spreekt zich uit over o.a. dieren, reizen, familie, vrienden en muziek: leuk of meuk? Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 13 t/m 18 jaar.

Recensie

Dionne Slagter heeft onder de naam OnneDi een YouTubekanaal waarop ze onder andere vlogt over wat zij leuk vindt en wat niet, 'leuk of meuk'. Dit is haar eerste boek, waarin ze aan de hand van twaalf thema's haar voor- en afkeuren uitspreekt. De thema's zijn heel divers, van dieren tot eten tot familie tot make-up. Ze is dol op haar hond, maar hoofdluizen zijn meuk, en haar familie is haar dierbaar, maar de scheiding van haar ouders valt onder 'meuk'. Veel feitjes zijn oppervlakkig, maar Dionne vertelt ook over haar leven als YouTuber en geeft veel privé-informatie over haar familie en vriend. Daarnaast is ze eerlijk over de eetstoornis die ze heeft gehad en heeft overwonnen. Het boek is in oblong formaat vormgegeven en elk thema heeft een eigen kleur. De vele kleurenfoto's en kadertjes maken de lay-out levendig. Een echt fanboek voor jongeren van ca. 13 t/m 18 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085670605 | 130 pagina's

Titel Leuk of meuk?
Auteur OnneDi"
Secundaire auteur Daniëlle Hartemink ; Eelco Hofstra
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Hilversum] : FC Klap, oktober 2016
Overige gegevens 130 pagina's - gekleurde illustraties - 19 × 25 cm - 1 tattoostickelvel
ISBN 9789085670605
PPN 408046295
Rubriekscode 528.54
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen OnneDi
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord OnneDi