Moordvrouw. Seizoen 6
DVD

Moordvrouw. Seizoen 6 ([2017])/ Marcel Visbeen, regie Ben Sombogaart, Tim Oliehoek, André van Duren

Fenna Kramer en de andere leden van het rechercheteam krijgen te maken met lastige zaken, maar ook hun privéleven zorgt voor problemen.

Recensie

Seizoen 6 (2017) van de Nederlandse politieserie met in de hoofdrol Wendy van Dijk als rechercheur Fenna Kramer. Fenna heeft hart voor de zaak, maar is impulsief en chaotisch en brengt daardoor soms zichzelf en haar collega's in gevaar. Per aflevering zijn er een of meer verhaallijnen en daarnaast is er een doorlopende verhaallijn over Fenna. In dit seizoen is haar strenge korpschef Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk) vertrokken en wordt vervangen door Dries van Zijverden (Ali Ben Horsting), een ander soort mens. In de andere rollen onder meer Thijs Römer, Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi. Het eerste seizoen speelde zich af in Friesland en werd gemaakt met subsidie van het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN), de volgende seizoenen zijn ergens in de Randstad gesitueerd. Sinds het einde van seizoen twee krijgt de serie meer waardering in de recensies en ook van de kijkers. Tien afleveringen. Uitgezonden door RTL4.

Specificaties

Nederlands | 8719372004883

Titel Moordvrouw. Seizoen 6
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ben Sombogaart ; Wendy van Dijk ; Thijs Römer ; Achmed Akkabi
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch Filmworks, [2017]
Overige gegevens 3 dvd-video's (418 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Wendy van Dijk, Thijs Römer, Achmed Akkabi. - Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie voor RTL4: Nederland : Endemol, 2016
ISBN 8719372004883
PPN 408812257
Genre detectiveroman
Taal Nederlands