LEGO® nexo knightsTM
Boek

LEGO® nexo knightsTM Het boek van Monstrox ([2017])/ geschreven door: Mark Hoffmeier, Paul Hoffmeier, vertaling [uit het Engels]: Tialda Hoogeveen, Simone Arts

Kennismaking met Monstrox die nieuwe krachten heeft opgedaan. Hij vertelt hoe hij, samen met jou, zijn kwade plannen kan uitvoeren. Met veel getekende, ook paginagrote, kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 t/m 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Monstrox heeft nieuwe krachten opgedaan die hem moeten helpen om Knighton te vernietigen. Dit keer heeft hij de vorm van een wolk aangenomen. In dit informatieve leesboek dat de geschiedenis van Monstrox schetst, geeft Monstrox zelf de lezer informatie hoe deze hem kan helpen om zijn kwade plannen uit te voeren. Hij introduceert zijn companen (zoals de steenmonsters, generaal Garg en de drie Harpijen), vertelt over de trucs die hij bedacht heeft om zijn vijanden te verslaan (zoals de bowlingbal, de fontein en de rotsmuur) en gaat in op de krachten van zijn vijanden. Hij doet dat in korte, niet moeilijke teksten die aangevuld zijn met aansprekende, schetsmatige tekeningen van de figuren uit deze Lego nexo knights serie die de zwarte kant van de strijd met de vaak boosaardige wezens goed belichten. De bij de doelgroep populaire serie kent niet enkel de Lego-figuren, ook is er een eigen website, een tv-serie en er zijn filmpjes op You Tube. In dezelfde opzet verschenen over Lego Nexo Knights 'Het boek der monsters' en 'De riddercode' (2016)*. Vanaf ca. 7 t/m 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030503132 | 96 pagina's

Titel LEGO® nexo knightsTM : Het boek van Monstrox
Uniforme titel Het boek van Monstrox
Auteur Mark Hoffmeier
Secundaire auteur Paul Hoffmeier ; Tialda Hoogeveen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : MEIS & MAAS, [2017]
Overige gegevens 96 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaling van: LEGO® nexo knightsTM : The book of Monstrox
ISBN 9789030503132
PPN 410247650
Rubriekscode 624.19
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lego Nexo Knights
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Speelgoed