Dan and the village fête
Boek

Dan and the village fête (2015)/ Richard MacAndrew, series editor Maria Cleary ; edited by Frances Mariani ; illustrated by Giulia Sagramola

Dan (13) komt er tijdens het dorpsfestival achter dat zijn nieuwe klasgenote Sue wordt gepest in en buiten school. Hij wil haar graag helpen, en gaat op onderzoek uit. Met opdrachten en een cd. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Dan (13) komt er tijdens het dorpsfestival achter dat zijn nieuwe klasgenote Sue wordt gepest in en buiten school. Dan gaat op onderzoek uit en lost de zaak op. Dit is een deel uit de reeks 'Helbling Readers'*, de rode serie, om Engels te leren als vreemde taal. Dit boekje is geschikt voor beginners. De serie wordt ondersteund door een leeromgeving op internet: de e-zone (www.helbling-ezone.com), te gebruiken door zowel leerlingen, leerkrachten als hele klassen. In het boekje zit een cd met daarop voorgelezen de teksten en opdrachten/activiteiten. In het eerste en laatste deel van het boekje staan vragen en opdrachten. In de tekst zelf staan ook vragen en onder aan de bladzijden worden sommige woorden verklaard. Er zijn zes korte hoofdstukken, ondersteund door veel kleurrijke illustraties. Het boekje is uitermate geschikt voor het onderwijs van Engels als vreemde taal, zowel individueel als klassikaal voor bovenbouw basisonderwijs en onderbouw voortgezet onderwijs. Niveau 1, A1. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Engels | 9783852727875 | 72 pagina's

Titel Dan and the village fête
Uniforme titel Helbling readers fiction
Auteur Richard MacAndrew
Secundaire auteur Maria Cleary ; Frances Mariani ; Giulia Sagramola
Type materiaal Boek
Uitgave [London] : Helbling Languages, 2015
Overige gegevens 72 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm - cd
Annotatie Omslag vermeldt: Helbing readers fiction
ISBN 9783852727875
PPN 407567615
Genre detectiveroman - schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Pesten
Taal Engels