iZombie. Season 2
DVD

iZombie. Season 2 ([2017])/ Rob Thomas

Co-assistent Olivia 'Liv' Moore is veranderd in een zombie. Ze werkt in het lijkenhuis van Seattle en helpt de politie bij het oplossen van misdaden. Vanaf ca. 16 jaar.

Recensie

Seizoen 2 van een Amerikaanse komische griezelserie, vrij gebaseerd op DC Comics-stripverhalen. Olivia 'Liv' Moore (Rose McIver) werkt als co-assistent in het ziekenhuis van Seattle. Na een aanval van zombies verandert ze zelf in een zombie en neemt een baantje aan in het lijkenhuis om haar honger naar hersenen te stillen. Wanneer ze de hersenen van een slachtoffer eet, krijgt ze tijdelijk diens karaktertrekken en ook flashbacks over wat er gebeurd is. Onder de dekmantel van paragnost werkt ze samen met beginnend rechercheur Clive Babineaux (Malcolm Goodwin) bij het oplossen van misdaden. Dr. Ravi Chakrabarti (Rahul Kohli), haar excentrieke baas in het lijkenhuis, kent haar geheim en steunt haar, terwijl hij intussen zoekt naar een geneesmiddel. Melissa Camacho (commonsensemedia.org) vindt de misdaden wat saai en voorspelbaar, maar noemt het een levendige en onderhoudende serie met een aantrekkelijke hoofdpersoon en een goed verhaal met veel humor en de juiste dosis viezigheid. Zij concludeert: 'It's a fun, heartfelt series that is both enjoyable and uniquely engaging'; 4 sterren. Vanaf ca. 16 jaar.

Specificaties

Engels | 5051889597377

Titel iZombie. Season 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Michael Fields ; Rose McIver ; Malcolm Goodwin
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Entertainment, [2017]
Overige gegevens 4 dvd-video's (19 × 40 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley. - Regisseurs onder andere: Michael Fields. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in Frans, Spaans of Duits, in 5 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van het televisieprogramma: Verenigde Staten : Warner Bros. Television, 2016 - Bevat: Verwijderde scenes ; iZombie: Comic-Con panel
ISBN 5051889597377
PPN 409018147
Genre griezelverhaal - humoristische roman
Thematrefwoord Zombies
Taal Engels

Relaties/Serie

iZombie
DVD

iZombie (2016-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend