Person of interest. Seizoen 5
DVD

Person of interest. Seizoen 5 ([2017])/ Jonathan Nolan

Als een computerdeskundige in opdracht van de overheid The Machine ontwerpt waarmee grote terreurmisdaden voorspeld en dus voorkomen kunnen worden, blijkt deze computer ook kleinere misdrijven te kunnen voorspellen. Samen met een ex-CIA-agent vormt hij een geheim team om mensen ook te behoeden voor kleine misdaden.

Recensie

Vijfde, laatste seizoen van de Amerikaanse thrillerserie, gecreëerd door Jonathan Nolan, met onder meer Jim Caviezel, Michael Emerson en Kevin Chapman. Een schatrijke computerdeskundige, genaamd Harold Finch (Emerson) heeft voor de regering een computer ontworpen, 'The Machine', om te voorspellen welke mensen terreurdaden zullen begaan. Het doel is terreurdaden als die van 11 september 2001 te voorkomen, maar er is een bijeffect: deze computer voorspelt ook wanneer mensen betrokken zullen raken bij kleine of meer persoonlijke misdaden. De overheid heeft geen interesse in dit soort misdrijven, maar Finch krijgt van ex-CIA-agent John Reese (Caviezel) gedaan dat hij hem helpt om ook misdaden voor de kleine man te voorkomen. Samen met twee anderen vormen ze een geheim team. Inmiddels hebben de teamleden een geheime identiteit aangenomen om zich te beschermen tegen Samaritan, een nieuwe en vijandige A.I. De serie werd voor verschillende tv-prijzen genomineerd en won The People's Choice Award voor Beste nieuwe serie in 2012 en 2016. Bevat 13 afleveringen.

Specificaties

Engels | 5051889597544

Titel Person of interest. Seizoen 5
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Chris Fisher ; Jim Caviezel ; Michael Emerson
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video, [2017]
Overige gegevens 3 dvd-video's (13 × 42 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Jim Caviezel, Kevin Chapman, Michael Emerson, Amy Acker. - Regisseurs onder andere: Chris Fisher. - Engels gesproken, Frans, Duits of Spaans nagesynchroniseerd, ondertiteld in 5 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Warner Bros. Television, (c)2016 - Bevat extra's, o.a.: 2015 Comic-con panel ; Finale for the fans
ISBN 5051889597544
PPN 409017795
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Person of interest
DVD

Person of interest (2013-2017)

vol. Seizoen 5
Uitgeleend