Ruzie in de ponyclub
Boek

Ruzie in de ponyclub ([2017])/ Meredith Costain, Danielle McDonald, vertaling [uit het Engels]: Saskia Martens

Ella gaat voor het eerst naar de ponyclub. Ze mag op de superlieve pony Vlekje rijden. Maar Bes wil ook op Vlekje rijden. En waarom doen Laurentien en Liliane steeds zo gemeen? Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Ella gaat voor het eerst naar de ponyclub. Ze mag op een superlieve gevlekte pony rijden, die Vlekje heet. Ella wordt helemaal verliefd op Vlekje, maar er is nog iemand die op Vlekje wil rijden. Dat is Bes. Bes is niet heel aardig. Maar de twee vriendinnen Laurentien en Liliane zijn nog veel gemener. Hoe komt het eigenlijk dat die meiden zo gemeen doen? Ella gaat op onderzoek uit. En gelukkig, op haar verjaardag komt alles goed. Vierde boek in de serie 'Ella : mijn dagboek'*. Een heerlijk, creatief en vrolijk paardendagboek voor jonge meiden. Op speelse wijze worden allerlei begrippen uitgelegd en getekend die met de manege en het verzorgen van pony's en paarden te maken hebben, zoals opzadelen en de teugels en de stijgbeugels omdoen. De lettertypes zijn heel afwisselend, de illustraties beeldend, voorzien van uitleg, in blauw-wit uitgevoerd. Het dagboek is lekker overdreven melodramatisch, zoals meisjes op die leeftijd kunnen zijn. De belevenissen zijn humoristisch weergegeven, met een goed uitgewerkte plot. De afwisseling in tekst en plaatjes maakt het aantrekkelijk om te lezen. Voor jonge paardenfans vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463076722 | 145 pagina's

Titel Ruzie in de ponyclub
Auteur Meredith Costain
Secundaire auteur Danielle McDonald ; Saskia Martens
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Biloan Junior, [2017]
Overige gegevens 145 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Colofon vermeldt: tekst: Meredith Costain en illustraties: Danielle McDonald - Vertaling van: Pony school showdown. - Scholastic Australia, (c)2016. - (Ella diaries ; 6)
ISBN 9789463076722
PPN 408459298
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord Ruzies ; pony's ; Dagboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ella
Boek

Ella mijn dagboek (2015-...)

vol.
Uitgeleend
Meredith Costain