Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
De voordelen van onbeantwoorde liefde
Boek

De voordelen van onbeantwoorde liefde ([2017])/ Becky Albertalli, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Astrid Staartjes

Molly (17, ik-figuur) heeft 26 onbeantwoorde liefdes gehad maar nog nooit een jongen gezoend, terwijl haar tweelingzus Cassie er druk op los flirt. Dan komen er twee jongens tegelijk op Molly's pad. Valt ze voor hipster Will of voor nerd Reid? Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Molly (17, ik-figuur) heeft bruin haar en bruine ogen, is dik en neigt naar depressiviteit (ze slikt het medicijn Zoloft). Molly valt op jongens, maar is onhandig en durft geen mond tegen hen open te doen. Haar tweelingzus Cassie, die slank is met blond haar en groene ogen, valt op meisjes en kent in tegenstelling tot haar zus geen angst. Voeg hierbij twee moeders, een jonger broertje, de bemoeizieke flapuit oma Betty, twee vriendinnen met vriendjes en bijbehorende problemen, en een romantische komedie is geboren. Molly raakt 'torn between two lovers', hipster Will en de verlegen Reid. Het spel van aantrekken en afstoten wordt gecompliceerd door tussenkomst van vriendin Olivia. De relatie tussen de symbiotische tweelingzussen dreigt verstoord te raken door hun liefdesrelaties. Er zijn veel openhartige gesprekken over seks en veel ge-app tussendoor. Toegankelijk door de snelle dialogen en korte hoofdstukken. Luchtige, actuele chicklit met een happy ending en net dat beetje te overwinnen familie-, vriendschap- en liefdesproblemen om de doelgroep Young Adult een hart onder de riem te steken. Van de Amerikaanse auteur van 'Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld'*. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020678888 | 298 pagina's

Titel De voordelen van onbeantwoorde liefde
Auteur Becky Albertalli
Secundaire auteur Astrid Staartjes
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Blossom Books, [2017]
Overige gegevens 298 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaling van: The upside of unrequited. - New York : Balzer + Bray, 2017
ISBN 9789020678888
PPN 408037849
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Verliefdheid ; Tweelingen
Taal Nederlands