The Five
DVD

The Five ([2017])/ created by Harlan Coben, directed by Mark Tonderall

Tijdens het spelen is een jongetje spoorloos verdwenen. Twintig jaar later wordt zijn DNA gevonden op een plaats delict.

Aanwezigheid

Recensie

Engelse misdaadserie, geschreven door de Amerikaanse bestsellerauteur Harlan Coben. Tijdens het spelen in het bos sturen vier twaalfjarige kinderen het vijfjarige broertje van een van hen terug naar huis. Jesse verdwijnt spoorloos, een seriemoordenaar bekent de moord, maar een lichaam wordt nooit gevonden. Twintig jaar later is Danny rechercheur. Na de moord op een prostituee is op de plaats delict DNA gevonden, dat van Jesse blijkt te zijn. Danny roept Jesse's broer Mark, nu advocaat, en de andere vrienden bij elkaar in de hoop de zaak op te lossen. In de hoofdrollen O. T. Fagbenle en Tom Cullen. De Engelse recensenten zijn kritisch. Gerard O'Donovan (telegraph.co.uk): 'goede cast, sterk uitgangspunt, maar ongenuanceerd en ongeloofwaardig'. Tien afleveringen, uitgezonden door de KRO.

Specificaties

Engels | 8711983965195

Titel The Five
Uniforme titel Harlan Coben's The Five
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Harlan Coben ; Mark Tonderall ; Tom Cullen ; O.T. Fagbenle ; Lee Ingleby
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2017]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Tom Cullen, O.T. Fagbenle, Lee Ingleby, Sarah Solemani. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Groot-Brittannië, 2016 - Alternatieve titel: Harlan Coben's The Five
ISBN 8711983965195
PPN 408477555
Genre detectiveroman
Taal Engels