Killjoys. Seizoen 2
DVD

Killjoys. Seizoen 2 ([2017])/ Michelle Lovretta

In een ver sterrenstelsel hebben drie interplanetaire premiejagers ("killjoys") de taak om gevaarlijke criminelen op te sporen tegen de achtergrond van een dreigende oorlog tussen verschillende sociale klassen.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 van een Canadese sciencefictionserie. De 'killjoys' zijn drie jonge interplanetaire premiejagers: Dutch (Hannah John-Kamen), een vrouw met een duister verleden en de broers John en D'avin Jaqobis (Aaron Ashmore en Luke Macfarlane). In opdracht van de regering van The Quad, een interplanetaire federatie, jagen ze op ongewenste personen, dood of levend. Intussen dreigt oorlog tussen verschillende groeperingen in The Quad. De serie is niet vernieuwend en geen topper in het genre, maar wel onderhoudend, met humor, veel actie, scherpe dialogen en goede acteurs. Tien afleveringen.

Specificaties

Engels | 5053083113605

Titel Killjoys. Seizoen 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Stefan Pleszczynski ; Hannah John-Kamen ; Aaron Ashmore ; Luke Macfarlane
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video's (.. min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Hannah John-Kamen, Aaron Ashmore, Luke Macfarlane. - Regiseurs onder anderen: Stefan Pleszczynski. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, Nederlands of Frans ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Canada : Temple Street Productions, 2016
ISBN 5053083113605
PPN 40906811X
Genre science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

Killjoys
DVD

Killjoys (2016-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend