Mr Selfridge. Seizoen 4
DVD

Mr Selfridge. Seizoen 4 ([2017])/ Andrew Davies

De energieke en onconventionele Amerikaanse ondernemer Mr. Harry Gordon Selfridge besluit zijn fortuin te besteden aan een modern warenhuis naar Amerikaans model in het hartje van Londen.

Aanwezigheid

Recensie

Vierde en laatste seizoen van een Brits kostuumdrama, gebaseerd op de biografie 'Shopping, seduction & Mr. Selfridge' (2007) van Lindy Woodhead. De energieke en onconventionele Amerikaanse ondernemer Mr. Harry Gordon Selfridge, gespeeld door Jeremy Piven (Entourage) besloot in 1909 zijn fortuin te besteden aan een modern warenhuis naar Amerikaans model in het hartje van Londen. Uiteraard geeft dit veel commotie in de gezapige Londense upperclass. De scènes spelen zich voornamelijk af in de winkel en in het woonhuis van de familie Selfridge. Daarnaast zijn er perikelen tussen het personeel onderling: geheime liefdes, drankzuchtige vader, diefstal etc. Inmiddels is het 1928. Harry geniet volop van zijn roem en rijkdom, maar geeft op onverantwoorde wijze geld uit aan vrouwen en gokken. Tien afleveringen.

Specificaties

Engels | 8711983965553

Titel Mr Selfridge. Seizoen 4
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jeremy Piven ; Frances O'Connor ; Katherine Kelly ; Lindy Woodhead
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2017]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 × 50 uur) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jeremy Piven, Frances O'Connor, Katherine Kelly, Tom Goodman-Hill. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in Engels, Nederlands of Frans - Gebaseerd op 'Shopping, seduction & Mr Selfridge' van Lindy Woodhead - Videoversie van de televisieserie: Groot-Brittannië : ITV Studios, 2015-2016
ISBN 8711983965553
PPN 409051926
Genre historische roman - biografie
Thematrefwoord Selfridges
Taal Engels

Relaties/Serie

Mr Selfridge
DVD

Mr Selfridge (2013-...)

vol. Seizoen 4
Uitgeleend