Supershetty's en de springwedstrijd
Boek

Supershetty's en de springwedstrijd ([2017])/ Suza Kolb, met illustraties van Nina Dulleck ; vertaling [uit het Duits]: Ingrid Buthod/Vitataal ; redactie en productie: Vitataal, Feerwerd

Er komt een klein wild zwijntje op de manege bij pony's Choco en Koekie. Hij heet Freddie en is zijn moeder kwijt. Maar dan ontsnapt Freddie uit zijn hok, tijdens de springwedstrijd! Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Choco en Koekie zijn twee pony's, twee supershetties. Ze wonen op de manege van de tweebener vrouw Veldman. De haflinger Berend woont er ook, en samen beleven ze spannende dingen. Zo komt er op een dag een klein wild zwijntje op de manege. Hij heet Freddie en is zijn moeder kwijt. Kan hij bij de paarden blijven? Wanneer Freddie uit zijn hok ontsnapt, verstoort hij de hele springwedstrijd! Een grappig verhaal over paarden en pony's, geschreven vanuit de dieren zelf. Ook onder dieren is rivaliteit, en ook dieren hebben buien en voorkeuren. Mooi om te lezen hoe ze voor elkaar opkomen, vriendschappen sluiten en elkaar verdedigen door dik en dun. Dit is het derde deel in de serie 'De Ponyclub'*, uitgevoerd in een groot lettertype en met aantrekkelijke illustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048313495 | 156 pagina's

Titel Supershetty's en de springwedstrijd
Auteur Suza Kolb
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Nina Dulleck ; Ingrid Buthod-Girard
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2017]
Overige gegevens 156 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Immer den Nüstern nach!. - Magellan GmbH & Co. KG, 2015. - (Haferhorde)
ISBN 9789048313495
PPN 407877258
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord pony's ; Wilde zwijnen ; Wedstrijden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De ponyclub
Boek

De ponyclub (2016-...)

vol.
Uitgeleend
Suza Kolb