PAW Patrol ™
Boek

PAW Patrol ™ ([2017?])/ geïllustreerd door Fabrizio Petrossi

Ryder en de zes heldhaftige pups van de Paw Patrol komen in actie. Groot hardkartonnen prentenboek met paginagrote kleurenillustraties gebaseerd op de animatieserie en zoekopdrachten. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Alle bekende figuren uit de animatieserie Paw Patrol, uitgezonden door Nickelodeon, komen voorbij in dit forse zoekplatenboek. Ryder en zijn hondenvrienden, de zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye, zijn te zien tijdens allerlei reddingsacties. Zo is de boot van kapitein Turbot lek en zit Jake vast op een besneeuwde bergtop. Maar soms gaan Ryder en de pups gewoon naar de speeltuin of helpen ze boerin Yumi met appels oogsten. Alle illustraties zijn over dubbele pagina's afgedrukt en gebaseerd op de animatieserie. Op een van de pagina's staat een opdrachtvenster. Daarin staan zes voorwerpen die in de grote, kleurrijke illustratie gezocht moeten worden. De zoekopdrachten worden toegelicht met enkele tekstregels, die de situatie beschrijven. Achter in het boek worden - voor ouders (of andere leesbegeleiders) - ook andere opdrachtvormen aangeboden, rond tellen, kleuren, letters, rijmwoorden, herkennen van paren, enz. Hardkartonnen uitgave op groot formaat met gewatteerd omslag. Vooral voor fans van de serie. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463130646

Titel PAW Patrol ™
Uniforme titel Paw patrol
Auteur Fabrizio Petrossi
Type materiaal Boek
Uitgave Chicago, Illinois : Phoenix International Publications, Inc., [2017?] - [Amsterdam] : [Uitgeverij Memphis Belle]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Omslag vermeldt: Play-a-Sound® en NickelodeonTM - Vertaling van: PAW Patrol. - (c)2016. - (First look and find)
ISBN 9789463130646
PPN 409148830
Thematrefwoord Zoekboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Mijn eerste kijk- en zoekboek
Boek

Mijn eerste kijk- en zoekboek (2015-...)

vol.
Uitgeleend