51 dingen om te maken met toiletrollen
Boek

51 dingen om te maken met toiletrollen ([2017])/ Fiona Hayes, foto's: Michael Wicks ; illustraties: Tom Connell ; vertaling [uit het Engels]: Marya Volker ; redactie en productie: Vitataal

Knutsel met wc-rollen een lieve leeuw, hippe bril of vliegtuig. Uitleg, stap voor stap met kleurenillustraties, van 51 knutsels. Met kleurenfoto's van de knutsels. Met hulp vanaf ca. 5 jaar, zelf knutselen vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Toiletrollen vormen het basismateriaal om een giraf, huppelkonijn, tractor, een raket of een van de andere leuke creaties te knutselen. De 51 verschillende aansprekende figuurtjes worden stap voor stap in korte teksten beschreven met duidelijke getekende kleurenillustraties. Het eindresultaat is op de foto gezet en ook zien we tussendoor jonge kinderen met de knutsels. In de inhoudsopgave wordt aangegeven welke basismaterialen nodig zijn, waardoor de indruk wordt gewekt dat er met weinig aan de slag kan worden gegaan. Bij ieder onderwerp staat ook een materialenlijstje en dan blijkt dat er soms meer nodig is. Af en toe worden er slimme tips gegeven om het knutselen makkelijker te maken. Hoewel de kleurenfoto's duidelijk aangeven wat de resultaten van de verschillende stappen zijn, is enige ervaring of hulp wel gewenst. Van dezelfde auteur verscheen '51 dingen om te maken met eierdozen'*. Met hulp vanaf ca. 5 jaar, zelf knutselen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461888655 | 79 pagina's

Titel 51 dingen om te maken met toiletrollen
Uniforme titel Eenenvijftig dingen om te maken met toiletrollen
Auteur Fiona Hayes
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Michael Wicks ; Tom Connell ; Marya Volker
Type materiaal Boek
Uitgave Ede : De Lantaarn, [2017]
Overige gegevens 79 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: 51 things to make with toilet rolls. - London : QED Publishing, 2016
ISBN 9789461888655
PPN 408049324
Rubriekscode 624.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Karton; Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Karton