Zoek de slak in de tuin
Boek

Zoek de slak in de tuin ([2017])/ Stella Maidment, geïllustreerd door Emiliano Miligrado en Joelle Dreidemy ; redactie: Tasha Percy ; hoofdredactie: Victoria Garrard ; vertaald uit het Engels door Ineke Ris

Zoek de slak en andere dieren en voorwerpen die je in de tuin kunt tegenkomen. Met kleine weetjes, zoek- en doe-opdrachten en bontgekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Recensie

Informatief zoekprentenboek over slakken en andere dieren die je in de tuin kunt aantreffen. Gestart wordt met een kijk- en zoekplaat van een tuin bedoeld als introductie of inhoudsopgave. Op de volgende spreads is er aandacht voor o.a. rupsen, mieren, bijen, libellen, honden en vossen. Daarbij wordt summiere informatie gegeven in een of twee zinnen. Het zoekelement is een belangrijk onderdeel van dit boek. Naast de zoekopgaven op elke pagina ('Kun je deze dingen vinden?') is een slakje verstopt. Afgesloten wordt met nog enige zoekopdrachten, een aantal weetjes en vier doe- en speelopdrachten die nauwelijks uitgewerkt zijn. De bontheid van het omslag is een voorbode voor de illustraties in het boek zelf: felle, drukke en kleurrijke tekeningen in een karikaturale stijl, geen waarheidsgetrouwe afbeeldingen. Maakt deel uit van de serie 'Zoek de ...'*. Leuke speelse kennismaking met dieren in de tuin voor kinderen van ca. 4 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059275041

Titel Zoek de slak in de tuin
Auteur Stella Maidment
Secundaire auteur Emiliano Miligrado ; Tasha Percy ; Ineke Ris
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : C. de Vries-Brouwers, [2017]
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Snail in the garden. - London : QED Publishing, 2014. - (Spot the)
ISBN 9789059275041
PPN 408622326
Rubriekscode 596.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Dieren; Tuinen; Zoekboeken
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Zoekboeken

Relaties/Serie

Zoek de... serie
Boek

Zoek de... serie (2017-...)

vol.
Uitgeleend
Stella Maidment