De Heks van Al het Kwaad
Boek

De Heks van Al het Kwaad (2017)/ Thea Stilton, vertaling [uit het Italiaans]: Manon Smits & Pieter van der Drift; illustraties binnenwerk: Silvia Bigolin ; dagboekfoto's: Sara Cimarosti met illustraties van Silvia Bigolin en Sara Cimarosti ; kaarten: Carla Debernardi

De vijf Prinsessen van Fantasia nemen het op tegen de opperheks Nomenziona om een eind te maken aan haar allesverwoestende magische krachten. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit zevende en laatste deel van 'De Heksen van Fantasia'* nemen de vijf Prinsessen van Fantasia het op tegen de opperheks Nomenziona om eens en voor altijd een eind te maken aan haar allesverwoestende magische krachten. Hierbij krijgen ze steun van de Prins zonder Naam en zijn vader, de Oude Koning. Spannend verhaal, geschreven in een plechtige stijl, met veel ruimte voor dialogen. De vertaling leest soepel. Voorkennis van de figuren en avonturen vergemakkelijkt het lezen. Het boek is zeer mooi vormgegeven: de hoeken van de bladzijden zijn versierd, de vele illustraties doen aan Japanse tekenfilms denken. Achterin het boek is een aantal zwart-wit geïllustreerde pagina's opgenomen met informatie over de heks uit de titel en een landkaart. Herdruk in paperback. Voor liefhebbers van fantasie en spanning vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085923909 | 268 pagina's

Titel De Heks van Al het Kwaad
Auteur Thea Stilton
Secundaire auteur Manon Smits ; Silvia Bigolin ; Sara Cimarosti ; Carla Debernardi ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : De Wakkere Muis, 2017
Overige gegevens 268 pagina's, 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd op het originele idee van Elisabetta Dami - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: (c)2015 - Vertaling van: Strega delle streghe. - Segrate : Edizioni Piemme S.p.A, (c)2015. - (Principesse del Regno della Fantasia)
ISBN 9789085923909
PPN 408461535
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Sprookjesfiguren

Relaties/Serie

Heksen van Fantasia
Boek

Heksen van Fantasia (2013-...)

vol. 7
Uitgeleend
Thea Stilton