De Heks van Geur en Kleur
Boek

De Heks van Geur en Kleur (2017)/ Thea Stilton, vertaling [uit het Italiaans]: Manon Smits & Pieter van der Drift ; illustraties binnenwerk: Silvia Bigolin ; dagboekfoto's: Sara Cimarosti met illustraties van Silvia Bigolin en Sara Cimarosti ; kaarten: Carla Debernardi

De heks van Geur en Kleur is er samen met opperheks Nomenziona op uit om Fantasia definitief te verwoesten. Gelukkig krijgen de prinsessen steun van de Prins zonder Naam. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Thea Stilton, zus van de bekende verhaalmuis Geronimo Stilton, is verantwoordelijk voor een vijftal series. De serie 'De Prinsessen van Fantasia' heeft een vervolg gekregen in 'De Heksen van Fantasia'. In dit zesde deel moeten de prinsessen van Fantasia en hun vader, de Wijze Koning, het opnemen tegen de Heks van Geur en Kleur, die er samen met opperheks Nomenziona op uit is om hun Grote Rijk definitief te verwoesten. De heksen hebben hierbij niet gerekend op de steun van de Prins zonder Naam, die verliefd is geworden op prinses Samah, zoals in het vijfde deel* te lezen was. Geschreven in een plechtige stijl, met veel ruimte voor dialogen. Voorkennis van de figuren en avonturen is niet noodzakelijk, maar vergemakkelijkt het lezen wel. De karakters blijven wat eendimensionaal. Dit spannende verhaal krijgt een vervolg in 'De heks van Al het Kwaad'. Het boek is aantrekkelijk mooi vormgegeven: de hoeken van de bladzijden zijn versierd, de vele illustraties doen aan Japanse tekenfilms denken. Achterin het boek is een aantal zwart-wit geïllustreerde pagina's opgenomen met informatie over de heks uit de titel en een landkaart. Herdruk in paperback. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085923893 | 267 pagina's

Titel De Heks van Geur en Kleur
Auteur Thea Stilton
Secundaire auteur Manon Smits ; Silvia Bigolin ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : De Wakkere Muis, 2017
Overige gegevens 267 pagina's, 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: (c)2015 - Vertaling van: Strega dell'Aria. - Segrate : Edizioni Piemme, (c)2014. - (Principesse del Regno della Fantasia)
ISBN 9789085923893
PPN 408461527
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Toveren
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Sprookjesfiguren ; Toveren

Relaties/Serie

Heksen van Fantasia
Boek

Heksen van Fantasia (2013-...)

vol. 6
Uitgeleend
Thea Stilton