Mafia, amore & polizia
Boek

Mafia, amore & polizia (maggio 2016)/ Alessandro De Giuli, Ciro Massimo Naddeo, redazione: Chiara Sandri e Marco Dominici ; illustrazioni: Giampiero Wallnofer

Een verhaal over de maffia, liefde en de politie. Hans is een jonge Duitse muzikant. Francesca is journalist. In Florence ontploft een bom, in Napels worden mensen vermoord door de maffia.

Aanwezigheid

Recensie

Deel van een in moeilijkheidsgraad oplopende serie leesboekjes voor mensen die Italiaans leren. Een verhaal over de maffia, liefde en de politie. Hans is een jonge Duitse muzikant. Francesca is journalist. In Florence ontploft een bom die het Uffizi Museum vernietigt. In Napels doodt de maffia mensen in de straten. In de tekst staan nieuwe termen blauw gedrukt; onderaan volgt uitleg via tekening of omschrijving, soms met voorbeeldzin. Na elk hoofdstuk een verwijzing naar de bijbehorende verwerkingsoefeningen. Zo zijn er goed/fout, invul-, onderstreep- en volgordeoefeningen, woordzoekers en synoniemen/antoniemen, naast leesttekstjes over bijv. Michelangelo. De sleutel staat helemaal achterin. Dit leesboekje is spannend en onderhoudend. De tekeningen ondersteunen het verhaal. Er is een toeristische tour door de oude stad met mooie foto's. Via de website almaedizioni.it/italiano-facile is de integrale tekst te beluisteren. Deze uitgave op A2 niveau (1500 woorden) kan na anderhalf jaar door cursisten van o.a. Volksuniversiteit gelezen worden. Ook geschikt voor zelfstudie bijv. om de kennis van het Italiaans op te frissen.

Specificaties

Italiaans | 9788861824317 | 64 pagina's

Titel Mafia, amore & polizia
Uniforme titel Mafia, amore e polizia
Auteur Alessandro De Giuli
Secundaire auteur Ciro Massimo Naddeo ; Chiara Sandri ; Giampiero Wallnofer
Type materiaal Boek
Editie Nuova edizione, prima stampa edizione aggiornata;
Uitgave Firenze : ALMA Edizioni, maggio 2016
Overige gegevens 64 pagina's - illustraties - 21 cm
ISBN 9788861824317
PPN 408978570
Genre thriller
Taal Italiaans

Relaties/Serie

Letture Italiano facile
Boek

Letture Italiano facile (2015-...)

vol. livello 3 . A2, 1500 parole
Uitgeleend