Heksje Lilly en de geheime wezens
Boek

Heksje Lilly en de geheime wezens ([2017])/ Knister, tekeningen: Birgit Rieger ; Nederlandse vertaling [uit het Duits] en bewerking: Merel Leene

Lilly en Leon moeten opruimen, want oma komt logeren. Lilly tovert Joepen om hen te helpen. Maar misschien had Lilly beter andere hulp kunnen kiezen. AVI-E4. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Lilly en Leon moeten opruimen, want oma komt logeren. Ze kunnen wel wat hulp gebruiken, dus Lilly pakt haar toverboek erbij. Ze leest dat Joepen harde werkers zijn. Ze kunnen ook iets bijzonders, maar dat staat er niet bij. Misschien had Lilly toch andere hulp moeten kiezen! In dit deeltje in de inmiddels meer dan dertig delen tellende serie over heksje Lilly zoekt ze zelf het avontuur op. Lilly is een vriendelijk, lief maar ook pittig heksje, een gewoon meisje dat ongewone dingen beleeft en de lezer snel voor zich inneemt. De ruime bladspiegel en grote schreefloze letters maken het verhaal zeer toegankelijk voor jonge lezers, al is de serie ook om voor te lezen erg geschikt. De kleurige waterverfillustraties en de in ander lettertype weergegeven citaten uit het toverboek verlevendigen het geheel en natuurlijk heeft ook dit deel een leeslint met een rubberen Lilly eraan. Door de introductietekst voorin is het boek onafhankelijk te lezen en achterin staat een leuke knutseltip. AVI-E4. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020683172 | 57 pagina's

Titel Heksje Lilly en de geheime wezens
Auteur Knister
Secundaire auteur Birgit Rieger ; Merel Leene
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2017]
Overige gegevens 57 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie ISBN 978-90-206-8317-2 niet in boek - Vertaling van: Hilfe! Die Murze kommen. - Würzburg : Arena Verlag GmbH, (c)2016. - (Hexe Lilli)
ISBN 9789020683172
PPN 409153656
Genre sprookjes
Thematrefwoord Toveren ; Heksen ; Fantasiewezens ; Huishoudelijke arbeid
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Heksje Lilly
Boek

Heksje Lilly (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Knister