Een spook in de wc
Boek

Een spook in de wc ([2017])/ Pamela Butchart, Becka Moor ; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Lies Lavrijsen

Drie verhalen over grappige avonturen in de klas van juf Sophie op basisschool Kierewiet. Het spookt op de jongens-wc, Milo's stinkschoen kan de toekomst voorspellen en er rust een vloek op de voorleeshoek. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In basisschool Kierewiet is het nooit saai. Het schijnt te spoken in de jongens-wc, Milo's stinkschoen kan de toekomst voorspellen en er rust misschien een vloek op de voorleeshoek. De kinderen vermaken zich best. Drie vlot geschreven humoristische en spannende schoolverhalen met cartoonachtige grappige illustraties (zwart-wit met blauw als steunkleur) die de emoties van de kinderen en leerkrachten goed weergeven. De illustraties hebben weinig diepte en vormen een geheel met de eenvoudige tekst. Korte en lange zinnen. Opgewonden toontje en veelvuldig gebruik van 'en toen', 'maar toen'. Grote dungedrukte letter of vetgedrukte extreem grote letter om woorden te accentueren. Jammer dat de dunne druk nauwelijks te lezen is op de twaalf blauwe pagina's met een motiefje. Grappige schoolverhalen uit de serie 'Klas op stelten' waarin tegelijkertijd ook verschenen 'Een hamster met toverkracht' en 'Een haai in het zwembad'*. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044746785 | 93 pagina's

Titel Een spook in de wc
Auteur Pamela Butchart
Secundaire auteur Becka Moor ; Lies Lavrijsen
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2017]
Overige gegevens 93 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Text Pamela Butchart ; illustrations Becka Moor - Vertaling van: The toilet ghost. - Nosy Crow Limited, (c)2015. - (Wigglesbottom primary)
ISBN 9789044746785
PPN 409625698
Genre schoolverhaal - verhalenbundel
Thematrefwoord Schoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Klas op stelten!
Boek

Klas op stelten! (2017-...)

vol.
Uitgeleend
Pamela Butchart