Miss Grace Green and the Crown Brothers
Boek

Miss Grace Green and the Crown Brothers (january 2011)/ Paola Traverso, illustrated by Daniele Fabbri ; editor: Robert Hill

Vier bevriende clownvisjes zijn de hele dag aan het zwemmen en spelen. Maar ze zijn wel bang voor drie grote, boze vissen. Gelukkig is Miss Grace Green er ook. Met kleurenillustraties, quizvragen en verwerkingsopdrachten. Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Vier kleine clownsvisjes doen de hele dag niets anders dan zwemmen en spelen. Maar eigenlijk zijn ze ook bang voor drie grote, boze vissen. Gelukkig is daar Miss Grace Green. Is zij ook een vis? En hoe helpt zij de clownsvisjes? De eenvoudige tekst bevat een aantal repetitieve passages en klanknabootsingen. Het verhaal leest als een rijmpje en op speelse wijze worden vormen en kleuren aangeleerd. De paginavullende kleurenillustraties zijn vrolijk maar eenvoudig. Achterin zitten tien bladzijden met vragen, schrijfopdrachten, een spel, een kruiswoordraadsel en een beeldwoordenlijst. Een code in dit boekje geeft toegang tot een aantal webactiviteiten. Dit is een redelijk doorsnee oefenboekje voor jonge lezers die beschikken over een elementair leesniveau Engels. Level 2; 150 hoofdwoorden. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Engels | 9788853010902 | 31 pagina's

Titel Miss Grace Green and the Crown Brothers
Auteur Paola Traverso
Secundaire auteur Daniele Fabbri ; Robert Hill
Type materiaal Boek
Editie First edition;
Uitgave [Genoa] : Black Cat, january 2011
Overige gegevens 31 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
ISBN 9788853010902
PPN 408981733
Thematrefwoord Vriendschap
Taal Engels

Relaties/Serie

Earlyreads. Level 2
Boek

Earlyreads. Level 2 (2010-...)

vol.
Uitgeleend