Jack de slak is een superkanjer
Boek

Jack de slak is een superkanjer (2017)/ tekst: Virginie Hanna, illustraties: Amandine Piu ; redactie en bewerking: Catalina Steenkoop

Jack de slak is het zat om altijd laag te kruipen. Hij wil vliegen! Jack verzamelt veren en maakt er vleugels van. Hij kan alleen niet zo goed sturen. En hij moet wel uit de buurt van de spin blijven! Vierkant prentenboek met vrolijke kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Jack de slak is het beu om een klein schattig kruipertje te zijn. Hij bindt veren tot vleugels en vliegt op de wind hoog boven alles uit. Als hij bijna wordt opgegeten door een spin rolt hij weer omlaag naar waar hij thuis hoort. Vierkant handzaam prentenboek met een vrolijk, grappig verhaal. Onderliggende thema's: grootsheid is niet afhankelijk van omvang en zelfstandig worden. De tekst staat in de kaderloze tekeningen. Deze mooie, vrolijk gekleurde illustraties lopen door over beide pagina's. Mede door de gelaatsuitdrukkingen van de dieren ondersteunen ze het verhaal. Op het aantrekkelijke omslag een tekening van een vliegende slak Jack. Frisse, verzorgde uitgave waarin verhaal en illustraties een mooi evenwicht vormen. Over Jack verscheen ook 'Jack de slak is nergens bang voor!'*. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059242968 | 31 pagina's

Titel Jack de slak is een superkanjer
Auteur Virginie Hanna
Secundaire auteur Amandine Piu ; Catalina Steenkoop
Type materiaal Boek
Uitgave [Mechelen] : Bakermat, 2017
Overige gegevens 31 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaald uit het Frans - Vertaling van: Berlingor est un superhéros. - Editions Auzou, (c)2010
ISBN 9789059242968
PPN 410911097
Thematrefwoord Wensdromen ; Identiteit
Taal Nederlands