God maakte jou van top tot teen
Boek

God maakte jou van top tot teen ([2017])/ tekst Leslie Parrott, illustraties Valeria Petrone ; vertaler [uit het Engels]: Marijn Wenderich

Alles wat je ziet, heeft God gemaakt. Hij gaf ook jou je oren en ogen. Ontdek al dat moois samen met een jongetje en een toekan. Hardkartonnen boekje over de schepping en de zintuigen. Met tekst op rijm en kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 2 t/m 4 jaar.

Recensie

God heeft de wereld zo mooi gemaakt! Niet alleen de bomen en de planten, maar ook jou. Hij gaf je een neusje, zodat je aan de bloemen kunt ruiken. Hij gaf je tanden zodat je alle lekkere dingen kunt eten. Hij gaf je handen, zodat je overal mee kunt spelen. Je hebt twee oogjes gekregen, zodat je alle mooie dingen kunt zien. De auteur van dit speelse prentenboek wil jonge kinderen een positieve christelijke boodschap meegeven. Door middel van de tekst en de illustraties laat hij zien dat God iedereen prachtig gemaakt heeft en van iedereen onvoorwaardelijk houdt. De illustraties over dubbele pagina's zijn vrolijk en kleurrijk. De korte heldere tekst is op rijm (abcb) en speels in de illustraties gedrukt. De pagina's zijn van dik karton en hebben twee afgeronde hoeken, wat prettig is voor kleine handjes. Een gezellig kijk- en voorleesboekje voor de allerkleinsten, die niet alleen over de schepping gaat, maar waarmee ook spelenderwijs de zintuigen kunnen worden aangeleerd. Vanaf ca. 2 t/m 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085433439

Titel God maakte jou van top tot teen
Auteur Leslie Parrott
Secundaire auteur Valeria Petrone ; Marijn Wenderich
Type materiaal Boek
Uitgave Heerenveen : Columbus, [2017]
Overige gegevens 20 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Vertaling van: God made you from nose to toes. - Grand Rapids MI : Zonderkids
ISBN 9789085433439
PPN 409629537
Rubriekscode 226.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Schepping
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Schepping